Miš♡

Zašto ljudi smatraju da je ljubav teret, te i da je teško voljeti ? Upoznavši tebe, shvatila sam da je ljubav nešto najljepše što čovjek u okvirima svog života može i treba doživjeti. Kao što znamo, za ljubav je potrebno dvoje, ali ja sam toliko ponosna kada kažem da je u našoj ljubavi jedno jer mi smo jedno, jedna duša u dva tijela. Ujedinjeni smo od početka, koračamo Svemirom naših snova i naše magije. Volim da našu ljubav oslovljavam sa magijom jer ona to i jeste – nestvarna, a najljepša. Ne bih ovaj Svemir mijenjala ni za cijeli svijet jer je poseban, stvoren za mene. Voljeti je lijep osjećaj, a voljeti tebe, eh to je već nešto neopisivo najljepše što mi se dogodilo.♡

6 komentara

  1. Nešta mi je čudno u tvojem blogu 😀 . Ti već 2 godine pišeš jako slične limunada postove o ljubavi prema jedno te istoj osobi. Ali uvijek je riječ o tome kako je super voliti “njega” itd. a ne govoriš o sebi i njemu zapravo. kako ste se upoznali, kakav je on ( osim što je savršen u svemu naravno), kakva si ti, o čemu pričate itd.
    I postovi koje sada pišeš su nekako posve isti kao oni prije dvije godine.

    ali oke. blog se i zove “moja dnevna doza sreće”. il take a guess :

    on uopće ne postoji ( ili ga barem još nisi upoznala) . a tvoja dnevna doza sreće je fantazirati o tome i pisati postove u kojima je on stvaran i vas dvoje ste u vezi.

  2. Hvala na feedbacku:). Moja veza postoji, samo ne želim javno prezentirati slike i slično tome. Možda postovi jesu slični, al to je samo zato što čuvam svoju intimu i identitet osobe koja nije korisnik bloga. On svakako redovno čita postove:)Toplo:)

  3. a oke . ima smisla. 😀 ne želiš otkriti baš nikakve detalje pa zato ne govoriš gdje ste bili, šta ste radili itd?
    nisam ni mislio na slike.
    nego ono… mislim da možeš objasniti zašto ti njega toliko voliš, šta je on uradio za tebe i ti za njega, opisati neki romantičan dan itd. a da opet sve ostane anonimno.
    Znaš i sama da je rijetkost da se osobe koje su tako dugo u vezi vole jednako kao i prvog dana. šta je to točno kod vas drugačije?
    čak u priči koju trenutačno pišem se radi o beskrajnoj ljubavi pa me to baš jako zanima.

  4. Voljela bih ti pomoći pa sada napisati nešto, ali ja ti idem na onu opciju kvalitet > kvantitet. Draže mi je kada imam inspiraciju da pišem bar jednom mjesečno nego svaki dan, a da ne liči ni na šta. Hvala svakako na savjetima.

Komentariši